16.12.2014
God jul og godt nytt år!

 
Jula nærmer seg med stormskritt, noe som indikerer at nok et år snart er omme.
 
I årets siste nyhetsbrev har vi med et lite apropos til forrige nyhetsbrev; litt utfyllende informasjon om LogiMAT-messen i Stuttgart, som går av stabelen i februar neste år. I tillegg presenterer vi en helt nyutviklet truck, nemlig en elektrisk ledetruck av typen ERE C20 som er en kombinasjon av to av våre mest populære ledetrucktyper ERE 120 og EJE C20.
 
Vår store "happening" i 2015 blir utvilsomt flyttingen av hovedkontoret i Oslo til Alf Bjerckes vei 30 i april! Vi ser veldig frem til å flytte inn i flunkende nye og flotte lokaler og gleder oss til å kunne komme med mer informasjon om dette på nyåret.
 
Vi ønsker å takke for året som har gått og ser frem til fortsatt videre samarbeid i 2015!
 
Vi ønsker dere alle en fredelig juletid.
 
 
 
 
I dette nyhetsbrevet:
 
>Ledende på løsninger innen intralogistikk
 
>Nyutviklet ledetruck av typen ERE C20!
 
Ledende på løsninger innen intralogistikk
 
På LogiMAT-messen som går av stabelen i Stuttgart i februar neste år, viser vi hva vi står for på området intralogistikk.
 
Publikum vil få se smarte, nyskapende og varige løsninger innen dette fagfeltet. Fra enkle gaffeltrucker, via automatisering til digitalisering, noe dere selv kan oppleve "live" på messen.
 
Les mer om hvorfor du bør ta turen til LogiMAT 2015!
 
Jungheinrich på LogiMAT i Stuttgart
Ledetrucken ERE C20Nyutviklet ledetruck av typen ERE C20!
 
Trucken er en kombinasjon av to av våre populære serieproduserte ledetrucker ERE 120 og EJE C20, og samtidig en kombinasjon av en truck for gående og kjørende fører.
 
Vår nye ledetruck løfter opptil 752 millimeter og kan transportere last på inntil 2000 kilo.
 
Trucken har en kompakt konstruksjon, er svært manøvrerbar og fleksibel i bruk. I tillegg er ERE C20 utstyrt med siste generasjon 3-faseteknologi. En perfekt hjelper på lageret og ved av- og pålessing av lastebil.
 
Les mer om vår nyutviklede ledetruck!
 
Takk for at du tok deg tid til å lese nyhetsbrevet. Dette viser bare noe av det vi tilbyr. Du finner mer informasjon om våre produkter og tjenester på vår hjemmeside. Har du spørsmål i forbindelse med nyhetsbrevet, send en e-post til: nyhetsbrev@jungheinrich.no
Alle rettigheter forbeholdt
w w w. jungheinrich. no
 
© 2014 Jungheinrich Norge AS
Strømsveien 314
1081 Oslo
Telefon 02350
Org.nr.: 914763436
 Ønsker du å melde deg av vårt nyhetsbrev? Klikk her.
 
Du er påmeldt med følgende e-post: unknown@unknown.invalid
 
 
 
 
DatasikkerhetOm ossAvmelding